Kategori: Boligen

Indret boligen med en økonomisk fjerlampe

Det behøves ikke koste en formue med designerlamper til over 10.000 kr. stykket, idet man eksempelvis bør overveje designerlamper fra det danske firma Vita Copenhagen. For få hundrede kr. kan man nemlig få elegante lamper, der giver en god belysning. Det er nyt og interessant at have en fjerlampe i gåsefjer, der spreder lyset på en effektiv måde, således lyset dæmpes men alligevel når ud i et stort område. Der er tale om modellen

EOS fra Vita Copenhagen, der altså er en flot designerlampe i gåsefjer. Man kan sagtens være bekendt at have en fjerlampe i stuen, køkkenet, entréen eller i soveværelset, da man mange steder netop har brug for en hyggelig belysning.

Vita EOS fjer lampe

Fordele ved EOS lampen

En EOS fjerlampe kan fås som både pendel men også som standerlampe og bordlampe, da der kan fås specielle fødder til lampen, der giver nye muligheder til lampen, der på den måde bliver fleksibel. Da EOS kan fås i flere større størrelser, så opstår der masser af muligheder, der jo kan tilpasses til det enkelte hjem og efter jeres ønsker og behov. Lampen er blevet meget populær, da den har et flot design, der på mange måder rammer lige ind i den nordiske designtradition med enkelhed og rene linier. Man har jo også på unik vis fået naturen flettet ind i lampen, således der er tale om et naturprodukt, således alle lamper vil være individuelle, da alle fjer er forskellige. I praksis er en EOS lampe en slags rispapirslampe, hvor man har syet og limet gåsefjerene på. Lampen er derfor nem at transportere, da den kan pakkes ned og blive helt flad, men samtidig er den også nem og hurtigt at montere. Man kan få en EOS fjerlampe i tre forskellige farver, og diameteren kan variere fra 22 cm og op til 110 cm for de største modeller. Lampen skal naturligvis rengøres og vedligeholdes ligesom andre lamper, og dette klares nemmest ved en afstøvning med en hårtørrer og helst med kold luft, således man ikke skader fjerene.

Vita EOS fjer lampe2

Forbrugerne køber Vita Copenhagen online

Der er mange fordele ved at købe varer online i en webshop, da man dels slipper for at bruge tid og udgifter på transporten, og man kan også nemmere se det store udvalg på sin computer. Når man har fundet en passende lampe, så betaler man den og får den leveret indenfor et par dage, hvilket er hurtigt og nemt. Man har altid fuld fortrydelsesret, når man køber varer i en webshop, så det er også rart at have den fordel i forhold til at købe varer i en fysisk forretning. Man kan købe en fjerlampe fra Vita Copenhagen hos Designfund.dk, da denne webshop har alle produkterne fra firmaet, og her kan man se de forskellige modeller. Vita Copenhagen startede i 2008 at producere lamper i et smart design, og de har taget belysningsmarkedet med storm, da Vita lamper bliver solgt i mere end 40 forskellige lande over hele verden. Et elegant og effektivt design samt overkommelige priser er grundlaget for succesen.

 

 

Hold øje med de gode tilbud på møbel outlet

ed35b3072af61c3e81584d04ee44408be273e5d21fb4154391f0_640_sale

Det kan koste rigtig mange penge med nye møbler og inventar, når man skal flytte i en bolig, og især hvis man gerne vil have møbler i høj kvalitet med et kendt design. Der findes dyre mærkevarer indenfor alle brancher, så skal man købe senge, madrasser, reoler, lamper, sofaer, stole, borde, gardiner, tæpper eller andre ting til hjemmet, så kan man risikere at komme af med mange tusinde kr. Men hvis man jævnligt holder et vågent øje med de forskellige møbel outlet på markedet, så kan man faktisk finde nedsatte varer til under halv pris, når en butik måske vil have ryddet et lager for at få plads til nye varer.

Sådan finder man nemt møbel tilbud

Et møbel outlet er, når en møbelforretning har sat visse varer ned fra normalprisen. Der er ofte tale om kendte mærkevarer, der intet fejler men blot skal sælges ud. Årsagen til disse udvalgte varer kan være flere årsager, men ofte drejer det sig om at skabe yderligere omsætning, skabe plads på lageret og gøre plads til nye produkter. Denne tendens ses indenfor de fleste brancher, og man kan derfor gøre et kup, hvis man jævnligt tjekker butikkernes tilbud, da man derved kan spare rigtig mange penge. Hvis man leder efter bestemte varer, så behøves man naturligvis ikke kigge på hele forretningens vareudvalg men kun den ønskede kategori. Det er især nemt på en webshop at tjekke butikkernes møbel outlet, da man hurtigt kan bladre gennem tilbudene under de relevante kategorier. Dvs. hvis man leder efter et skrivebord eller en ny madras, så kan man nøjes med at tjekke forretningens tilbud indenfor disse kategorier. Mange møbelforretninger anvender overordnet disse kategorier:

  • Stue
  • Spisestue
  • Lamper
  • Soveværelse
  • Entre
  • Brugskunst
  • Kontor
  • Børneværelser
  • Havemøbler

Mange gange er disse overordnede kategorier inddelt i underkategorier, således man for at finde et skrivebord blot kan vælge kontor, hvorefter man tjekker underkategorien skriveborde.

De bedste tilbud på møbel outlet

Når de store møbelforretninger vil rydde op i lagrene kan man være heldig og gøre nogle utroligt gode investeringer på deres møbel outlet. IDÉ Møbler er én af landets største kæder af møbelforretninger, og på deres webshop kan man nemt finde møbel outlet med deres bedste tilbud. På møbelkædens webshop kan man for eksempel finde kendte lænestole og sofaer med 50 % rabat i kategorien møbel outlet, og dvs. en 5 personers højrevendt hjørnesofa med pufafslutning af mærket Kiruna til 12.000 kr. pludselig nu kan fåes for kun 6.000 kr.

En anden stor og kendt møbelkæde er Ilva, der også har et møbel outlet på deres webshop. Her finder man også gode tilbud såsom en Angelina lænestol nedsat fra 4.000 kr. til 2.000 kr. eller en fire personers Taranto hjørnesofa til 8.500 kr, der tidligere kostede 17.000 kr. Det er mange penge at spare på kvalitetsmøbler i et godt design, og man kan med den rette pleje have glæde af disse møbler i mange år fremover.