Find din pakke nemt via internettet

 

Man har i de sidste mange år kunnet anvende track-and-trace funktionen til at finde sine afsendte pakker ved at gå ind på pakkefirmaets hjemmeside, hvor man så indtaster den unikke trackingkode, man fik da man afsendte pakken. Funktionen virker for det meste ganske fint, da man både som afsender og modtager kan anvende koden til at se, hvor langt pakken er i forsendelsessystemet, og afsenderen kan også se, når modtager en har fået pakken samt endda se kvitteringen for modtagelsen. I dag findes der en del forskellige pakkefirmaer, der tilbyder at levere en pakke ud til modtageren, og hver gang kan man find din pakke via et link på internettet.

Sådan virker systemet i praksis

Det har aldrig før været så nemt og billigt at afsende en pakke, idet man blot afleverer pakken til sin pakkedistributør, hvorefter modtageren kan vælge at få den leveret på hjemadressen eller på nærmeste udleveringssted. Hvis der ingen er hjemme hos modtageren i hverdagen, så kan det jo være praktisk at hente pakken selv nede ved den nærmeste købmandsbutik, tankstation eller Brugs i lokalområdet. Det tager gerne 1-4 dage at levere en pakke, hvilket er fint nok for de fleste. Hvis man har en lille forretning med en webshop, så kan man jo have et rimeligt antal forsendelser i løbet af året, og så gælder det jo om at have en distributør af pakker, der både er kvik, troværdig og billig.

Find den billigste pakkeleverandør

Det er smart at sende sin pakke inde fra hjemmesiden Coolrunner.dk, da man her altid vil få markedets bedste pris helt automatisk, da Coolrunner i forvejen har aftaler med flere af de største pakkefirmaer i Danmark herunder Dao 365, PostDanmark og DPD. Samtidigt har det aldrig været nemmere at gøre pakken klar til forsendelse, idet man på hjemmesiden Coolrunner.dk blot indtaster afsender, modtager samt telefonnummer og mail, så vil man nemlig få et unikt pakkenummer, der skrives på pakken, hvorefter den kan afsendes uden yderligere omstændigheder. Portoen er allerede betalt online, da dette er påkrævet for at få pakkens unikke nummer, så mere skal der ikke gøres for afsenderen. Man skal blot aflevere pakken ved nærmeste indleveringssted, der tydeligt fremgår på hjemmesiden. Man får så undervejs SMS, når pakken er under forsendelse, og i resten af leveringsperioden kan man nemt find din pakke på internettet ved anvendelse af din trackingkode for den afsendte pakke.