Elektronik til spotpriser

Er det på tide at skifte den gamle, slidte computer ud med en ny og lækker, søger du en tablet, ny mobiltelefon så forkæl din indre elektroniknørd og gør et kup ved hjælp af vores guide til de bedste og billigste elektroniske apparater. Ud over de sider der nævnes nedenfor så er et af de absolut bedste steder at købe elektronik hos Coolshop.

Computer

Når det kommer til par styrke, er det stadig den stationære computer, der er at foretrække. Gamer du meget eller har du på anden hvis brug for rendyrket styrke i din pc, og kan du undvære mobiliteten ved en bærbar computer er det ideelt at vælge en stationær computer. Expert har lige nu en ASUS VM60-G012R PC/STATIONÆR, der er en kompakt mini pc med gode tilslutningsmuligheder, på udsalg til en særlig internetpris grundet et oprydningsudsalg. Computeren kan købes på Experts hjemmeside for 5699 kroner.

Er du på udkig efter noget med endnu mere råstyrke kan du lige nu spare 500 kroner på Shark Brutality fra Sharkgaming. Er dit behov slet ikke så omfattende kan du bl.a. få en ASUS X551MAV-SX366B til den nette sum af 1999 kroner. Det er en fin computer til en formidabel pris.

 

Tablet

Ipad’en er Apples bud på en tablet, der med et nemt og brugervenligt styresystem er en af de mest foretrukne tablets på markedet. Den nyeste iPad Air kan købes på Wupti til 3200 kroner. Søger du en tablet lidt udover det ordinære? Så er Microsoft Surface 2 et rigtig godt bud, da den udover de almindelige tabletfunktioner samtidig fungerer som en bærbar computer. Tabletten understøtter desuden alle Microsoft Windows programmerne. Det er altså en god sag at have med på farten, men den kan samtidig være nyttig til for eksempel skole eller arbejdsbrug. Tabletten kan købes for ca. 2700 kroner. Du kan finde masser af tablets her. 

 

 

Telefon

Det er nærmest blevet et must at eje en smartphone i dagens Danmark. For et par år siden var det en dyr fornøjelse at opgradere til en smartphone, men i dag er der mange gode produkter på markedet til under 1000 kroner. Så hvis du ikke har et særligt behov for at være med på moden med den nyeste iPhone og ikke ønsker at ofre en formue på en ny telefon, er der stadig en masse gode alternativer.

Nokia Lumia 520 er en ganske udmærket telefon med en masse fede funktioner bl.a. et 5 megapixel kamera. Telefonen ligger til 999 kroner, hvilket er utrolig billigt for en smartphone i den klasse. Samsung Galaxy Young til 625 kroner er en god telefon til de yngre mobilbrugere, der stadig har de typiske smartphone funktioner. Du kan ofte finde gode rabatter på telefoner online eks ved at tegne abonnement hos callme.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *