ZyXEL ARMOR Z1 skiller sig ud fra resten

 

Internet er i dag ikke længere noget, du kun har brug for til din computer. Nu har både dit smart-TV, din X-box, din iPad, din bærbare og din telefon brug for masser af gigabytes. Hér er hastigheden alfa og omega. Der findes ikke noget værre end at stå midt i et spil, og pludselig skulle kæmpe med en router, der lagger, eller at en god film bliver spoleret af en dårlig forbindelse.

En god ZyXEL trådløs router, såsom den nye ARMOR Z1 med en gigabite downloadhastighed, lægger du slet ikke mærke til, fordi den sørger for at alle dine enheder har en optimal forbindelse. Så kan du trygt streame de sidste nye afsnit af ”Orange is the New Black”, mens kæresten streamer alle episoder af ”Breaking Bad” i 4K Ultra HD fra Netflix – og børnene hver især streamer Peter Pedal og Gurli Gris på deres iPads.

ZyXEL ARMOR Z1 er brugervenlig og supersmart

Den trådløse router ARMOR Z1 fra ZyXEL kan utrolig meget, som ikke er set hos andre routere på markedet før, men her er nogle af de ting, der får den til at skille sig ud fra resten:
1. Den har 4 antenner, som kan udbyde en ren forbindelse op til 50 enheder
De fire antenner, som er designet på den trådløse Zyxel router, kan rumme op til 50 enheder uden at ofre ydeevnen.
2. Del dit internet uden at dele dine private oplysninger
Med den trådløse ZyXEL ARMOR Z1 router får du et gæstenetværk med i købet, så du kan holde dine personlige dokumenter private og samtidig være en fantastisk vært.
3. Du får et garantibevis, så du er godt dækket ind
Sammen med den flotte ZyXEL ARMOR Z1 får du et garantibevis med i købet, så du er sikret i situationer, hvor det umulige pludselig går hen og bliver muligt.

En overordnet lagfri internetoplevelse i særklasse

Med ZyXEL ARMOR Z1 får du altså intet mindre end et kraftfuldt netværk, som kan levere hurtige, trådløse hastigheder, som helt overordnet giver dig en lagfri HD oplevelse uafhængigt af, om du spiller konsol eller tjekker din netbank.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *