Har du købt telt til sommerens festivaller?

Festivalsæsonen er over os, og det betyder at rigtig mange mennesker tyr til teltet, når træheden melder sin ankomst. Mange både danske og udenlandske festivaller er nemlig opbygget om konceptet at leve på festivalpladsen, hvilket betyder, at man slår et telt op i en lejr, og på den måde bliver en del af et lille festivalsamfund for den pågældende periode.

Overvejelser i forbindelse med køb af festivals telte

Når man skal på festival og ligge i telt, er det først og fremmest en god idé at beslutte, om man vil sove alene eller sammen med andre. Der kan selvfølgelig være en økonomisk overvejelse i at købe et telt sammen med nogle andre og være flere der sover sammen. Samtidig kræver det et større telt, og det vil også blive lidt dyrere, men der kan godt være lidt at spare på den måde.

Derudover synes mange også, at det er hyggeligt at sove i telt med deres partner, eller nogle venner, men det er selvfølgelig en smule intimt og småt, så det er nok rarest, hvis det er sammen med nogen man kender godt. Er du mere til at sove alene, kan man sagtens få et enkeltmandstelt til en fornuftig pris. Man kan oven i købet få enkelt- og tomandstelte, der slår sig op af sig selv.

Man skal blot pakke det ud af posen og så klarer teltet selv resten. Så det er en nem og praktisk løsning, hvis man ikke er så ferm med at slå et telt op eller bare ikke gider at bruge sin tid på det.

En vigtigt ting, når man køber telt er, at man kun ligger det antal mennesker i teltet, det er godkendt til. Det kan nemlig være farligt, hvis man ligger flere i teltet, da det kan forårsage iltmangel, hvilket i værste tilfælde kan føre til langsom kvælning mens man sover.

Derudover kan man selvfølgelig få telte i mange forskellige kvaliteter, der kan holde til mere og mindre vand og vind, så det er også en ting at have i mente, når man køber telt. Her er det en god idé at tjekke vejrudsigten og have årstiden i tankerne, når man skal vælge teltets kvalitet.

Køb dit telt her

Man kan købe telte i de fleste byggemarkeder, men i takt med at flere festivaller med overnatning er kommet til, kan man efterhånden også få nogle rigtig fine telte til formålet i de fleste supermarkeder. Derudover findes der butikker som Spejder Sport og lignende.