Sådan finder du de billigste og bedste løbesko

 

Når du køber løbesko bør du først og fremmest overveje hvilket behov du har i forhold til din foretrukne løbestil. Løber du primært indendørs på løbebånd eller er du mere til at udforske naturen måske endda i et mere ujævnt og udfordrende terræn?

Denne guide vejleder dig til at købe de bedste og billigste løbesko tilpasset dit primære behov.

Kan du bedste lide at træne indendørs eller foretrækker du bare løbebånd? Så er Asics DS Trainer 19 en fremragende model, da det er en letvægts løbesko med en god støddæmpning. Skoen kan købes online for ca.  545 kroner, hvilket er et sandt kup, da den vejledende pris ligger på 1.200 kroner. Find et stort udvalg af asic sneakers hos Stylepit.dk

Er du mere til at løbe udendørs på asfalt er det nødvendigt at kigge nærmere på din løbestil og hvor meget du løbetræner. Det kan derfor være en god idé at henvende dig i en sportsforretning, hvor de laver løbetests. Dermed får du den bedste vejledning tilpasset lige netop din løbestil. Adidas Energy Boost 2 er en løbesko for løbeentusiasten, og den egner sig desuden særlig godt til udendørsløb på asfalt. Du kan finde masser af lækre adidas løbesko her.

Sko skal passe til underlaget

Du har sikkert prøvet at løbe en tur i skoven før, hvor terrænet og underlaget er noget anderledes i forhold til at løbe på asfalt. Underlaget i en skov er ofte ujævnt og kan sommetider være vådt, hvilket kan resultere i at man mister balancen of falder. Er du særligt glad for at løbe i den slags terræn vil det være en god idé at finde en løbesko tilpasset netop dette.

Salomon er et brand indenfor løbesko, der især specialiserer sig i terrænløb eller også kaldet trailløb. Modellen Sense Mantra 3 er en god sko beregnet til trailløb. Den kan købes hos løbeshop.dk til 799 kroner. De fleste løbesko i denne sektion ligger fra 1.000 kroner og opefter.

Kan du godt lide følelsen af at løbe med bare fødder kan man sågar også få barfodsløbesko, der næsten skulle føles som at løbe på bare tæer. Fiverfingers modellerne er nok det tætteste du kommer på at løbe med bare fødder. De koster ca. 1000 kr. online. Se mere her.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *