Sådan finder man billige afbudsrejser til Tenerife

De Kanariske Øer og især Tenerife er ét af danskernes yndlings turistmål, når det drejer sig om at komme ned og slappe af i sydens sol. Normalprisen på en charterrejse med fly og hotel ligger som regel omkring 3.500 kr. for en uges ophold, men hvis man er lidt fleksibel indrettet og kan rejse af sted med få dages varsel, så kan man måske få samme rejse til halv pris eller billigere.

Mange flyselskaber har enkelte ledige sæder kun få dage før afgangsdatoen, så derfor bliver de nødt til at prissætte disse enkelte sæder til en markant nedsat pris, hvis man vil være sikker på at få udsolgt, hvilket jo altid er bedre end at flyve med tomme sæder. Denne type billige rejser kaldes for afbudsrejser, og her kommer gode råd til at finde de bedste og billigste afbudsrejser til Tenerife samt andre feriedestinationer.

Fakta om Tenerife

Tenerife er en spansk ø, der ligger nær Afrika og er den største af de Kanariske øer. Der er tale om en vulkanø, med oceanisk klima, hvor dagstemperaturerne året rundt ligger på de behagelige 20 °C – 25 C°. Tenerife får derfor masser af nedbørpå den nordlige del af øen, mens den sydlige del ofte har tørt og solrigt vejr.

Man taler spansk på øen, hvor der bor omkring 1 million mennesker, og den er på størrelse med de samlede danske sydhavsøer Lolland, Falster og Møn. Hovederhvervet er turisme, idet øen især får besøg af europæiske turister, der bor på koldere områder. Derudover findes der på Tenerife industri, handel, landbrug og fiskeri. Der ankommer omkring 6 millioner turister om året, og det skyldes de mange spændende attraktioner i det behagelige klima. De mest populære attraktioner på Tenerife er disse:

 • Den idylliske bjergby Adeje samt Restaurante la Rambla. Her møder man den lokale og autentiske kanariske stemming. Restauranten er et hyggeligt familieejet spisested, hvor man kan få lokal samt dansk mad og mange lækre kulinariske specialiteter.
 • La Orotava-dalen viser øens frodige nature. Her møder man dale samt vulkankratere i op til 2000 meters højde. Byen er blandt de ældste på øen, og her finder man blandt andet den botaniske have La Hijuela del Botánico med mere end 3.000 forskellige tropiske og subtropiske plantearter.
 • Kirken/Basilikaen Vor Frue i byen Candelaria med plads til 5000 mennesker samt De Kanariske øers skytshelgen La Virgen de Candelaria (Den Sorte Madonna).
 • Dyreparken Loro parquet er meget populær især for børnefamilierne, idet der findes verdens største samling af papegøjer med i alt 1300 arter men også 300 andre forskellige dyrearter som spækhuggere, hvide tigre, chimpanser og andre eksotiske dyr og fugle.
 • Park Pirámides de Güímar – Thor Heyerdahls pyramider
 • Vulkanen Pico del Teide med det unikke månelandskab.
 • Teides nationalpark.
 • Byen La Laguna med Aguere-dalens smukke landskaber. Her finder man San Fernando universitetet og biskoppens palads samt andre betagende bygningsværker fra det 17. og 18. århundrede. Byen er på Unescos berømte verdensarvsliste.
 • De store shoppingcentre i Playa de las Américas.
 • Det største vandland i Europa Siam Park.
 • En flot vandretur i Mascadalen ved den charmerende bjergby Masca.

Find billige afbudsrejser til Tenerife på nettet

Praktisk set kan man derfor opnå en vellykket ferie for sig selv og resten af familien på Tenerife, men det kan nemt koste mange penge, hvis man lægger alle udgifterne sammen, så derfor kan det virkelig betale sig at søge på både sammenligningshjemmesiderne efter afbudsrejser til Tenerife, men man får især gode tilbud på billige afbudsrejser til Tenerife hos de store flyselskaber, der har mange afgange til øen. For eksempel har Spies Rejser mange afgange til Tenerife og andre spanske øer, og på Spies.dk kan man på en fane finde billige afbudsrejser til Tenerife. Her finder man de opdaterede tilbud, hvor man kan spare langt over 50 % på rejsen, hvis man kan springe til med få dages varsel.