Gode tilbud på møbler hos ILVA

 

 

ILVA har fået en ny og lækker hjemmeside, hvor du kan shoppe møbler til hele boligen. Hjemmesiden har fået et tiltrængt løft, der gør det meget sjovere og nemmere at handle på det nye site, hvor der i øvrigt er en masse gode tilbud at hente.

Find alle de gode ILVA tilbud

  • ILVA har en masse bolignyheder, hvor der desuden er store besparelser på. Du kan derfor handle nye og trendy møbler til favorable priser via deres nye hjemmeside.
  • ILVA har ofte en række udvalgte tilbud, der lige nu består af et weekendtilbud på en elevationsseng samt Skyline og Nadine sofaerne. Der kan være rigtig mange procenter at spare, hvorfor det kan være en god idé at holde øje med denne sektion, hvis du søger nu møbler til boligen.
  • Det er snart studiestart, hvilket betyder at det er en god idé at få styr på studiepladsen i hjemmet. Her kan det være en god idé at indrette et hjørne med et skrivebord, en ordentlig kontorstol og hvad der ellers måtte høre sig til af tilbehør. Det fejrer ILVA med 20 procents studierabat.
  • Du kan også deltage i konkurrence om at vinde den funktionelle design lampe fra Conga.

Få flere nyheder fra ILVA

Hvis du godt kunne tænke dig at holde dig ajour med alle ILVA nyhederne og de gode tilbud, kan du skrive dig op til deres nyhedsbrev. På den måde vil du modtage mails, hver gang der er nye gode tilbud at hente på hjemmesiden. Alternativt kan du holde øje med siden her, hvis du vil have fat på alle de godt tilbud.

Hos ILVA finder du både møbler til børneværelset, teenageren, den moderne stue og haven, hvilket gør det nemt at handle ind til hele boligen på en gang.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *