God og billig barbering med Gillette Mach 3 Turbo

Overalt i verden anvendes der elektriske barbermaskiner eller barberskrabere til at barbere uønskede hår og skægvækst væk fra kroppen. Nogle sværger til det ene, mens andre foretrækker det andet. Visse har endda begge dele. Men hvordan vælger man egentlig et barbersystem? Gillette Mach 3 Turbo kunne muligvis være det system, der giver dig den bedste og billigste barbering, idet du både skal have kvalitet men også til en fornuftig pris. Der findes nemlig både billigere men også dyrere barberskrabere på markedet, men Gillette Mach 3 Turbo kan ofte købes til 10-15 kroner pr. barberblad, hvilket er en konkurrencedygtig pris, når man tænker på holdbarheden og kvaliteten.

De nærmeste konkurrenter

Gillette har næsten 70 % af verdensmarkedet for manuelle barberskrabere, så disse kendte modeller beskrives her i artiklen. Barberskrabere kan fås med forskellige antal skær dvs. 1,2,3,4 eller 5 blade. Generelt giver flere blade en tættere barbering, men prisen stiger naturligvis også. Gillette Fusion har 5 blade monteret og giver en perfekt barbering, men den koster også omkring det dobbelte af Mach 3 barberbladene. Gillette har Vector serien med kun 2 blade, der ikke er helt så effektiv som Mach 3 barberskraberen. Faktisk kan du vælge flere modeller af Mach 3, da der findes disse udgaver på markedet:

  • Vector 3
  • Mach 3
  • Mach 3 Turbo

Forskellen i både pris og egenskaber er minimal mellem disse tre modeller, der generelt er ens men alligevel har små forskelle. Vector serien har ikke et ergonomisk designet håndtag, og har heller ikke Mach 3 indikatoren, der viser dens slitage. Forskellen mellem Mach 3 og Gillette Mach 3 Turbo er mest, at Turbomodellen har 10 små mikrofinner, hvorimod Gillette Mach 3 kun har 5 mikrofinner. Desuden har Turbomodellen et nyt design samt forbedrede smøreegenskaber og mere friktionsfrie barberblade.

Køb barberbladene billigst i en webshop på nettet

Som forbruger vil du helst både have kvalitet og en lav pris, og du kan ofte finde de billigste priser på barberblade til din barberskraber, når du handler online i en webshop. En webshop er jo netop kendetegnet ved at have en lav husleje og begrænset med personale, hvilket giver meget lave driftsudgifter og dermed muligheden for mere konkurrencedygtige priser.

Du bør derfor tjekke priser på Gillette Mach 3 Turbo hos Postmeshave, da denne webshop i årevis har været leveringsdygtig med billige barberblade til de mest kendte modeller til de lavest mulige priser. Det er i øvrigt også en god idé at købe de største pakker med flest blade, da stk. prisen normalt er billigst i de store økonomipakninger med 16 eller 24 blade.