Forny stuen med en billig sofa

 

Sofaen er et af de mest dominerende og centrale møbler i stuen, hvilket betyder, at det er vigtigt at være tilfreds med sofaen. Sofaen er imidlertid ikke noget man bare lige skifter ud, da det ofte er en lidt større udgift i budgettet. Ikke desto mindre kan du finde en masse moderne og billige sofaer hos Idemøbler via deres nye og forbedrede hjemmeside.

Fast lav pris hos Idemøbler

På Idemøblers hjemmeside er møblerne indikeret med et rødt fast-lav-pris logo, hvilket gør det nemt og hurtigt at finde møbler i en god kvalitet til prisen. Nedenfor kan du se en oversigt over de sofaer, der lige nu står til en fast lav pris på Idemøblers hjemmeside.

  • Topersoners sofa i sort bonded læder med krom ben fra Ohio til 2500 kroner. Prisen er rigtig god sofaens kvalitet og materialer taget i betragtning.
  • Sekspersoners sofa i sort bonded læder med krom ben fra Ohio til 7000 kroner. Møblets størrelse taget i betragtning, gør det til en rigtig fordelagtig pris.
  • Ohio sofaen fås også i en firepersoners udgave til 6000 kroner, hvilket igen er en god pris.
  • To personers sofa fra Klint til 6000 kroner i bonded læder og sæbebehandlet stel i bøg.

Foruden de faste lav priser kan man også være heldige at finde nogle gode tilbud, hvor der er lavet et kraftigt nedslag i prisen. Det skyldes ofte, at modellen er udgået eller at der kommer nye produkter fra brandet.

Køb din sofa online

Du kan købe din sofa online via Idemøblers hjemmeside, der er sat op i et overskueligt layout, der gør det nemt at finde lige præcis det man leder efter. Ønsker du for eksempel kun at kigge på sofaer, vælger du blot dagligstue og dernæst underkategorien sofaer. På den måde får du et overblik over alle de sofaer Idemøbler forhandler.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *