Skab hygge med en lænestol

Der findes næppe noget, der forbindes mere med hygge end en lun lænestol. Mange har sikkert gode barndomsminder, som involverer en blød lænestol, hvor de sad på morfars skød, mens der blev fortalt røverhistorier.

Lænestole er på mode

Men selvom en lænestol har været en del af barndommen, så er det på ingen måde ensbetydende med, at en lænestol kun hører fortiden til. I dag er lænestole i høj grad en del af moden inden for boligtrends. Mange placerer eksempelvis en flot lænestol i hjemmet og lægger et lammeskindstæppe i for at skabe hygge og en god stemning.

Der findes mange forskellige stilarter og materialer inden for lænestole, og du kan derfor med garanti også finde en lænestol, som passer ind i dit hjem. Måske er du til den klassiske lænestol i det lysebrune læder? Eller måske er du mere til en lænestol, som har et unikt design i et lækkert stof eller i træ?

Et personligt møbel

En lænestol er for mange forbundet med at være en stor, personlig ejendel, som flytter med, uanset hvor de bosætter sig i verden. Mange arver også en stol og har den stående som et evigt minde om et afdødt familiemedlem, som altid nød at sidde i den.

En lænestol er et unikt møbel, som kan flyttes rundt i forskellige rum i hjemmet og give et særligt udtryk. Nogle elsker en god lænestol på kontoret eller på herreværelset,

og nogle synes, at en lækker lænestol pynter i stuen. Uanset hvor du vælger at placere din lænestol, vil den give karakter til det rum, den står i.

Skab luft om møblet

Der er ingen tvivl om, at en lænestol er et skønt møbel at have stående i hjemmet, men det kan også være et stort møbel, som kan virke “tung” i rummet. Det er derfor vigtigt, at du overvejer nøje, hvor du placerer din lænestol. Skab derfor gerne masser af plads og luft omkring stolen, så den ikke fylder hele lokalet. Men pas også på, at du ikke stiller den direkte i sollyset. Stiller du den ved vinduet, har det selvfølgelig den fordel, at der sikkert er en god udsigt, når du sidder i stolen. Ulempen er til gengæld, at stoffet eller læderet let kan blive misfarvet, hvis den står direkte solen.