Vita EOS fjer pendel designerlampe til overkommelig pris

 

Når snakken går på designerlamper, så ved de fleste, at der tales om flere tusinde kr., og især hvis der er tale om de store lamper fra designerne Poul Henningsen og Verner Panton. Det er faktisk muligt for dig nu at købe en unik designerlampe for få hundrede kr., således den slet ikke er dyrere end almindelige lamper. Her beskrives lamper fra Vita Copenhagen, der især har succes med deres designerlampe Vita EOS fjer pendel. Du kan finde lamperne på nettet, og Vita EOS fjer pendel kan købes online i webbutikken Designfund.dk for omkring 300 kr. på tilbud, hvor du også kan finde de øvrige lamper i sortimentet.

Fjerlampen EOS

Modellen Vita EOS fjer pendel lampe giver et utroligt behageligt lys, og den er unik i sot design, da den jo reelt består af en normal rispapirlampe, der har fået limet gåsefjer på hele overfladen. Lampen er derfor nem at folde sammen, hvilket gør transport og opmagasinering til en leg. Samtidig kan du selv samle lampen på kun to minutter, da der blot skal monteres en fatning og en pære til den færdige lampe, der så er klar til brug.

Du kan få Vita EOS fjer pendel designerlampen i tre forskellige farver og i flere størrelser, således du kan finde en passende lampe til netop jeres behov. Diameter for de mindste microlamper er på kun 22 cm, hvorimod der også findes modeller helt op i XXL størrelsen på hele 110 cm i diameter.

Lampen kan udover pendeludgaven også fås som bordlampe og som standerlampe, så derfor kan man altså lave mange kombinationer i sit hjem med denne type lamper.

Øvrige lamper fra Vita Copenhagen

Det danske firma Vita Copenhagen har stor international succes med deres smarte designerlamper til overkommelige priser, og de har mange andre modeller end EOS lamperne af gåsefjer. Deres lamper kommer i et elegant men opsigtsvækkende design, der på mange måder rammer lige ind i den nordiske designtradition med enkelhed og rene linier.

Firmaet har kun fremstillet lamper siden 2008, så de har gennemgået en fantastisk hurtig udvikling på få år og taget belysningsmarkedet med storm, idet Vita lamper bliver solgt i mere end 40 forskellige lande over hele verden. De mest populære lamper er disse:

  • EOS Fjerlampe
  • Vita Silvia
  • Vita Asteria
  • Vita Aluvia
  • Vita Acorn
  • Vita Carmenia
  • Vita Clavia
  • Vita Create