Ferier til spotpriser

Det er desværre ikke alle der har de økonomiske midler til at rejse verden rundt og bo på femstjernet hotel. Har du ikke lyst til eller mulighed for at bruge en formue på rejser, findes der råd herfor. Vi guider dig i at finde rejser på nettet til spotpriser.

De fleste rejseselskaber kører med diverse kampagner flere gang om året, hvor du kan spare penge på rejser. Det er derfor en god idé at holde øje med rejseselskabernes hjemmeside fra tid til anden, hvis du er på udkig efter en rejse til en billig penge. De fleste selskaber udbyder desuden afbudsrejser på specificerede og uspecificerede rejser, der ikke alene kan skabe fantastiske minder og oplevelser, men samtidig tillade dig at spare store summer på rejsen.

Hold derfor øje med rejseskaber så som Star Tour, Apollo Rejser, Spies og Sun Tours på deres hjemmesider for at gøre et kup.

Transportudgifterne vejer ofte tungt i budgettet, når det kommer til udenlandsrejser. Skal du på bilferie er det derfor først og fremmest en god idé at fylde bilen op og dele udgifterne. På den måde kan der være en del penge at spare i forhold til rejser med fly for eksempel. Hvis du er på udgik efter nogen af splitte udgifterne med på din bilferie, kan du finde en makker på pendlernet.dk.

Flyrejser – lav altid prissamligning

Er du mere til at rejse med fly bør du altid tjekke Skyscanner inden du booker din billet. Skyscanner finder altid den bedste og billigste flyrejse til dig tilpasset dine behov (hvorvidt du ønsker at flyve direkte, hvad dato og tidspunkt du vil flyve osv.). Er du studerende kan du også tjekke SAS’ ’Youth’ billetter, hvor du ofte kan finde afgange til favorable priser. Derudover er lavprisselskaberne som Norwegian og Easy Jet altid et forsøg værd, hvis du ikke bekymrer dig synderligt om komfort og luksus.

Selve opholdet er som regel også en udgift, der ligger i den større ende af budgettet, men selv her kan du også spare penge via diverse online portaler. På boligbytte.dk og couchsurfing.org kan du låne eller bytte dig til husly i din ferie, hvilket betyder at du rent faktisk kan minimere udgifterne så meget, at det bliver gratis. Det kræver selvfølgelig, at du er lidt fleksibel med hensyn til faciliteterne og lokaliteten.

All2day er et rigtig godt tilbudssite, hvor du under deres ’Tag afsted’ sektion kan finde et hav at tilbud på diverse ophold og rejser på inden- og udenfor Danmark. Her kan du ofte spare rigtig mange procenter på rejserne, hvis du er fleksibel i forhold til rejseperioden.

Du kan også købe billige flybilletter direkte hos Spies.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *