Find Braun skærehoved serie 7 billigst muligt

Mange danske forbrugere har valgt Brauns topmodel serie 7 elektrisk barbermaskine. Den giver en hurtig og effektiv barbering, og huden føles utrolig glat efter hver eneste barbering. De eneste bevægelige dele der slides på moderne barbermaskiner er skæret og beskyttelsesfolien, da de jo gnider sig op mod hinanden under barberingen. De slides samtidigt og skal derfor udskiftes samtidigt, men til gengæld vil din barbermaskine føles som helt ny, når du anskaffer dig et nyt Braun skærehoved serie 7.

Sådan fungerer moderne elektriske barbermaskiner

Da Braun er førende på området for elektriske barbermaskiner, så beskrives Brauns teknologi i det følgende. Et genopladeligt batteri i maskinen driver et modul med skarpe barberblade frem og tilbage i enden af barbermaskinen. For at beskytte huden mod disse, så er der indsat et beskyttelsesfolie med små huller til hårene. Dette er fremstillet af stærkt stål og er ultra tyndt, men alligevel vil friktionen gøre, at skæret og folien typisk kan holde i 1,5 – 2 år, før de skal udskiftes.

Resultatet bliver en glat og perfekt barbering, og maskinen opsamler al fedt fra hudceller samt de afskårne skægstubbe. Tidligere skulle man selv manuelt rense maskinen efter brug, men i dag er barbermaskinen selvrensende, idet den blot placeres i en medfølgende rensestation med påfyldt rensevæske.

En moderne barbermaskine kan nemt koste over 1.000 eller 2.000 kr., men til gengæld kan den så holde i langt over 10 år, hvis skær og folie regelmæssigt udskiftes. Skærehovedet på Braun serie 7 er i øvrigt vandtæt, så du kan barbere dig, mens du tager bad.

Vedligeholdelsesudgifter på Braun

Rensevæsken til Brauns rensestation er spritbaseret og koster omkring 35 kr. og holder i omkring 2 måneder. Dine driftsudgifter til folie og skær er også en nødvendig udgift. I butikkerne må du regne med en pris på Braun skærehoved serie 7 på 540 kr. men du kan spare mange penge, hvis du i stedet for ser på tilbud på nettet. På webshoppen Postmeshave kan du købe Braun skærehoved serie 7 til kun 289 kr., hvilket jo næsten svarer til halv pris. Modellerne Pulsonic og Prosonic fra Braun anvender i øvrigt samme skær som serie 7. Hvis du passer godt på din Braun barbermaskine, så bør den kunne holde i 10-15 år uden problemer.