Kom billigt på ferie med Travelbird.dk

 

Sommeren er over os, og for de fleste er sommer lig med ferie. Det er tid til at koble af, få læst den bog, man ikke har tid til at læse i hverdagen, være sammen med familien eller bare nyde at lave absolut ingenting. Og når man nu har alt den tid at gøre godt med, hvorfor så ikke tage væk, lad os sige en uges tid.

Med den online rejseagent, Travelbird.dk kan du komme på ferie til priser man skulle tro var det pure opspind. Priserne er dog virkelighed, og uanset om vil på storbysferie, slotsophold, charterferie eller lign., så har Travelbird et godt ferietilbud til dig.

Samsø eller Spanien?

Mulighederne er mange hos Travelbird. Vil du helst holde ferie her i Danmark, så kan du f.eks. komme til Samsø og spare 42% på dit ophold. Tilbuddet gælder til Feriecenter Samsø, der ligger på den sydvestlige del af Samsø. Helt ideelt som familieferie med børn.

Vil du i stedet rejse mod sydens sol, så er Spanien et oplagt bud. Her kan du bo i byen Santa Susanna på Hotel Sant Jordi i 5 til 8 dage, inkl. halvpension til 789kr. pr. pers. Vælger du dette ophold, sparer du 40 procent (kun på hotelopholdet).

Hold øje med din yndlingsdestination

Travelbird har dagligt gode tilbud, der bare ligger og venter på, at du overgiver dig. Nogle tilbud er endda inkl. fly, hvilket gør tilbuddene endnu mere attraktive.

Er det i stedet din veninde eller et familiemedlem der trænger til ferie, så giv ham eller hende et gavekort på mindst 300 kr.

Du kan holde dig opdateret på de bedste tilbud ved at tilmelde dig Travelbird nyhedsbrevet. På den måde er du sikker på ikke at gå glip af gode rabatter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *