Online second hand shopping

Det bliver stadig mere populært og trendy at købe modetøj second hand. I takt med denne udvikling dukker der også flere online second hand shopping muligheder op. Second hand er en rigtig god måde at finde nogle helt unikke modefund på, men også en måde at spare mange penge på og handle på en bæredygtig måde.

Der kan være mange penge at spare

Et af Danmarks største second hand sites er Trendsales, der primært har fokus på mode og boligindretning. Trendsales er derfor en rigtig god side, hvis du er på udkig efter modetøj. Selvom det er en second hand side, ses det faktisk tit at brugerne på Trendsales sælger ubrugt tøj, hvor kvittering og original indpakning medfølger.

IBlameLULU er et second hand shopping site, hvor du bl.a. kan købe brands som Isabel Marant, ACNE, Stella McCartney og Alexander Wang. IBlameLULU er altså en online second hand shop for high end fashion. Det er dermed lidt dyrere end de fleste ting på Trendsales, men du kan spare mange penge i forhold til produkternes nypris. Er du til den bedste kvalitet og de mest luksuriøse mærker er IBlameLULU altså stedet for dig.

ANYWEAR er en anden online platform for køb og salg af brugt tøj. Pernille Rosendahl er co-funder på sitet, der udelukkende har fokus på tøj, sko, tasker og accessoires. Der er altså gode muligheder for at gøre et kup på ANYWEAR, hvis du er på udkig efter modetøj eller lignende. Sitet har desuden en app til telefonen, hvilket gør det nemt at slide gennem billederne.

Depop er et engelsk site i stil med ANYWEAR, hvor brugerne primært sælger second hand modetøj og tilbehør. Sælgerne er private brugere af sitet, der er derfor mulighed for at forhandle om prisen for at sikre dig den bedste mulige handel.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *