Skab et rart samlingspunkt med et godt spisebord

Måltider med familien skal bestemt ikke undervurderes, hvorfor det også er vigtigt at skabe et rart samlingspunkt, hvor man kan mødes med familien, snakke og spise god mad. Her er det selvfølgelig vigtigt at kigge på spiseborde, der netop kan skabe det og bidrage til en hyggeligt atmosfære samtidig med, at det opfylder de praktiske behov.

9 fordele ved at spise sammen

 1. Bedre familieforhold
  At spise måltider sammen har potentialet til at styrke familierelationerne, da det giver familien en daglig mulighed for at tilbringe kvalitetstid sammen. For yngre børn kan rutinefamilie måltider give en følelse af sikkerhed og en følelse af tilhørsforhold i familien.
 2. Det fører ofte til sundere madvalg
  Familiemiddage er forbundet med sunde kost og mad mønstre. Det giver både mulighed for at sætte eksempler gennem den mad, man serverer. Men der er samtidig plads til at tage diskussionerne op som familie.
 3. En mulighed for at udforske nye fødevarer
  Familie måltider har vist sig at være perfekte muligheder for forældre at introducere børn for forskellige fødevarer og udvide deres smag.
 4. Det fører til større livsglæde
  Forskning, der undersøger 5.000 teenagere, har vist, at når børnene regelmæssigt spiser med deres forældre, er de mere tilbøjelige til at være følelsesmæssigt stærke og bedre stillet i forhold til deres mentale sundhed. Denne effekt er ikke begrænset til børnene – det vil naturligvis også have en positiv effekt på dig som forælder.
 5. Det giver en bedre portionskontrol
  Et gennemsnitligt restaurant måltid har så meget som 60% flere kalorier end et hjemmelavet måltid. Kombiner det faktum med den større mængde af mad, gør det os mere tilbøjelige til at spise mere mad, hvorfor det klart er sundere at spise hjemme.
 6. Du får sundere børn
  Når familier spiser sammen, er små børn mindre tilbøjelige til at blive overvægtige, fordi de spiser regelmæssige, nærende, hjemmelavede måltider og også hjælper med at lave eller servere disse måltider.
 7. Det mindsker stress
  Hvis du har et krævende job, kan pusterummet gennem familiemiddage have fordele for dit stressniveau.
 8. Man sparer penge
  Det er simpelt, men en vigtigt faktor. Man kan nemlig spare mange penge ved at spise hjemme fremfor ude.

Find det perfekte spisebord til jeres familie

Nu har vi altså fået slået fast, at der er markant flere fordele ved at tilbringe mange måltider derhjemme sammen med familien. Der er både en række sundhedsmæssige, praktiske og mentale fordele forbundet med det. Derfor er det selvfølgelig også vigtigt at kigge på spiseborde, der vil skabe et godt samlingspunkt for familien. Hos Biva kan du finde en masse flotte og og praktiske spiseborde, der gør sig rigtig godt i det moderne hjem og til børnefamilien.