Find en god labelprinter til firmaet

Hvis du driver en butik eller en webshop, så har sikkert med masser af forskellige varer at gøre hver eneste dag. Alle dine varer på hylderne og på dit lager bør have tydelig markering, der gør det nemt for dig at finde varen, og samtidig oplyser kunden om prisen. Der findes labelmaskiner, der kan udskrive små prissedler på varerne, men i dag vælger de fleste at placere en label med en stregkode eller QR-kode, så varen er nemmere at indscanne, når folk tager varen til kassen. Dette gør arbejdsindsatsen betydeligt nemmere, så derfor anvender stormagasiner og supermarkeder også denne fremgangsmetode.

Butikken opnår nemlig mange fordele ved at anvende stregkoder, da det dels gør arbejdet hurtigere ved kassen, men samtidigt kan butikkens lager automatisk opdateres, idet stregkoden fortæller alt om varen, hvilket en prislabel jo ikke gør. Du skal dermed blot indtaste grundoplysningerne om dine varer én enkelt gang, hvorefter du fremover kan have glæde af et fuldautomatisk system. I denne artikel fokuseres der især på at beskrive, hvad du skal være opmærksom på, når du anskaffer dig en labelprinter, så du kan udskrive labels til dine varer.

Hvilke typer labelprintere findes der?

Du kan have glæde af en moderne labelprinter i mange år fremover, men den bør selvfølgelig have en god kvalitet samt de mest moderne funktioner indbygget. I en butik kan du ofte nøjes med en standard labelprinter, der anvender almindeligt papir, men der findes også mere krævende miljøer, hvor du har brug for en robust labelprinter, der kan udskrive labels på plast eller metal, så etiketten er modstandsdygtig overfor fugt, vand samt sollys. Du skal også sikre dig, at din labelprinter kan udskrive labels i en passende størrelse, da man undertiden har brug for små labels til småting, mens man på et lager med store kasser har behov for at kunne udskrive labels i et stort format. Normalt kategoriseres printere efter deres teknologi, således der findes disse typer:

  • Thermal Transfer-printere (TT).
  • Direct Thermal-printere (DT).

Desuden kan vise printere være mobile og er nemme at bringe med sig, og printere kan både være fastmonteret med kabel eller anvende trådløs teknologi.

Hvor kan jeg finde flere detaljer om labelprintere?

En god labelprinter koster ofte 2.000-3.000 og opefter, men den kan til gengælde holde i mange år og uden problemer udskrive flere tusinde etiketter. Det er jo nemt i forretningen af regulere varernes pris, så du ikke behøver at udskrive nye labels til varerne i butikken, da de blot er mærket med en stregkode. På den måde skal du blot opdatere prisen i jeres kassesystem samt eventuelt ændre prisskiltet i butikken, hvor de har ændret varernes pris.

Du kan finde mere detaljerede oplysninger og kassesystemer og tilhørende labelprintere på nettet hos de store forhandlere, hvor du kan se deres udvalg og forskellige modeller samt deres funktioner og muligheder. Det er hurtigt og effektivt at handle i en webshop, og priserne er ofte mere konkurrencedygtige, da de fysiske butikker ofte har større udgifter til personale samt husleje. Du kan finde gode priser på en moderne labelprinter hos Delfi Technologies, der nemlig har en stor webshop, hvor de har et bredt udvalg af kassesystemer og tilbehør til alle typer butikker.