Sådan kommer man billigt til Thailand

 

Thailand ligger 10.000 km fra Danmark, så det er næsten på den anden side af jorden. Det tager typisk mindst 11 timer at flyve til direkte mellem Thailand og Danmark, men hvis man vil rejse billigst muligt, så må man affinde sig med 1-2 mellemlandinger undervejs. Derved kan turen reelt komme op på 15-20 timers transport i alt, men Thailand er værd at vente på.

Mange spændende eksotiske oplevelser venter på dig i Asien, så der er noget at glæde sig til. Du kan opleve det herlige og krydrede thailandske køkken, fantastiske naturoplevelser, metropolen Bangkok samt en meget gæstfri befolkning.

Priserne for flybilletter til Thailand kan variere meget afhængigt af årstiden og rejsebureauet, så derfor bør man jævnligt gå ind på bureauernes hjemmesider og holde øje med prisudviklingen og eventuelle afbudsrejser og generelle tilbud. Spies har mange billige rejser til Thailand, og det er nemt at finde priser, informationer samt at bestille billet på deres hjemmeside. Man kan desuden opleve lavere priser om sommeren, da mange foretrækker at besøge Thailand i de kolde vintermåneder, hvor priserne er i top, da der er højsæson på grund af det kinesiske nytår.

 

Oplevelser i Thailand

Thailand er et stort land der strækker sig over 2.000 km fra nord til syd, og hovedstaden Bangkok er på størrelse med Fyn – den har bare mere end 10 millioner indbyggere. Det er dobbelt så meget som Danmarks samlede befolkning! Derfor bør man ikke selv køre rundt inde i Bangkok med den konstante myldretrafik, men derimod anvende de billige taxier eller tage metroen, der nemt klarer transporten i midtbyen.

Bangkok er den hurtigst voksende by i verden, så her er altid liv, trængsel og larm. Det kan være meget hyggeligt at gå på opdagelse i Chinatowns små gader, besøge det berygtede Patpong Night Market samt se de århundredgamle templer og de berømte Buddha-statuer. Man kan besøge de imponerende ruiner af forgangne tiders storhed i Ayuthaia Historiske Park, der er med på UNESCOs Verdens Kulturarv liste.

 

Seværdigheder uden for Bangkok

Når man rejser til provinsen, finder man mange spændende oplevelser, og især disse kan anbefales:

  • Det flydende marked i Ratchaburi, som man kunne se i James Bond-filmen ”Manden med den gyldne pistol”.
  • Templet Wat Na Phra That
  • Klostret Wat Khongkharam
  • Det velbevarede amfiteater Nang Yai
  • Byen Chiang Mai i det nordlige Thailand tilbyder et bjergrigt område, hvor man kan nyde vandreture, trekking og naturparker såsom Doi Inthanon Nationalpark med Thailands højeste bjerg
  • Chiang Mai tilbyder desuden mange imponerende templer, seværdigheder og muligheder for shopping i en roligere atmosfære end Bangkok
  • Baan Chang Elefant Naturpark tilbyder en tur på elefantryg
  • Night Bazaar er et stort marked med butikker, boder og gadesælgere, hvor man kan købe billigt tøj, kunsthåndværk, smykker og designervarer i alle prislejer
  • Khao Yai Nationalpark med tæt regnskov, sletter, vandfald og stedsegrønne højdedrag. Her kan man se en rig natur med 3000 forskellige plantearter, 320 fuglearter, og 66 arter af pattedyr såsom bjørne, elefanter, gibbonaber og ikke mindst leoparder og enkelte tigre
  • Byerne Pattaya samt øen Phuket er også populære turistdestinationer, man kan besøge i Thailand, idet man her kan nyde mange spændende vandsportsaktiviteter som jetski, vandscootere, vandski, bananbåde, windsurfing og dykning.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *