Få den nye iPhone 8 med 2 års rentefri kredit

 

Ikke mange mennesker har nemt ved at finde 6-7.000 kr. til en ny moderne mobiltelefon, selvom man faktisk får meget for pengene ved køb af Apples nye iPhone 8, der netop er lanceret på markedet overalt i verden. I dag er en mobiltelefon en slags nødvendighed, da de fleste personer anvender deres mobiltelefon til flere opgaver i hverdagen lige fra at holde kontakt med omverdenen til underholdning med musik, film og spil.

Mobilbranchen er ret uoverskuelig for de fleste forbrugere, da der konstant kommer nye modeller på markedet, og priserne varierer en del blandt de forskellige leverandører. Det kan også være en dårlig investering at anskaffe sig en brugt mobil eller en ældre model, da man derved ikke kan udnytte de nyeste faciliteter og features, der kommer på de nyeste smartphones.

Hvis økonomien er stramt, så kan man heldigvis ofte finde tilbud på selv nye mobiltelefoner der kommer ned i et acceptabelt prisleje, og nu kan man for eksempel anskaffe sig den nye Apple iPhone 8 hos Yousee med 2 års rentefri kredit, således den i stedet for knap 7.000 kr. nu koster under 300 kr. om måneden.

Specifikationer for den nye iPhone 8

Apples nye iPhone 8 mobiltelefon minder en del om forgængeren iPhone 7, idet der dog er flere smarte funktioner på den nye iPhone 8 herunder en hurtigere processor samt en unik glasbeklædning, der endda gør telefonen vandtæt samt muliggør trådløs opladning. iPhone 8 kan fås i flere farver og lige fra 2 til 156 GB intern memory, men den standard specifikationer er disse:

  • Hurtig A11 Bionic processor med 6 kerner indbygget.
  • 4,7” Retina HD-skærm med en opløsning på 1334 x 750 pixels.
  • Skærmen har desuden 3D Touch og understøtter True Tone og Wide Color.
  • Telefonens kamera er på 12 M pixel, har 5 gange zoom samt 4K video.
  • Telefonens sider er beklædt med glas, mens kanterne er af aluminium.
  • Telefonen er støv- og vandtæt ned til 1 meters dybde.
  • Det kraftige batteri giver styrke til en hel dags brug af telefonen.
  • Har operativsystemet iOS 11 med mulighed for Augmented Reality.
  • Høj grad af sikkerhed med ID Touch, der jo anvender fingeraftrykssensor.

Sammenligning af priser på mobiltelefoner

Man skal gennem mange overvejelser, før man finder det optimale valg af mobiltelefon, men man bør ikke kun fokusere på prisen men mere på telefonens levetid og anvendelighed for de kommende år. De fleste stiller krav om, at en mobil i dag skulle kunne have wifi og gå på nettet, således man kan anvende en smartphones mange muligheder og programmer.

Man kan naturligvis overveje en brugt mobiltelefon, men man bør også overveje risikoen for at have en mobiltelefon uden garanti. Økonomien spiller ofte en afgørende rolle i valget, men da der er stor konkurrence blandt leverandørerne, så bør man især fokusere på at finde en ny og velegnet mobiltelefon, således man blot skal sammenligne prisen for denne.