Find billige barberblade på nettet

Langt de fleste mænd og endda en del kvinder barberer sig regelmæssigt, og det kan både være i ansigtet, ovenpå hovedet, på benene, under armhulerne, på ryggen eller på de intime steder på kroppen. Der findes rundt om i verden et stort behov for barberskum, barbergel samt gode barberskrabere, da de elektriske barbermaskiner ikke altid er særlig velegnede til barberingen, hvis den skal være hurtig, effektiv og en tæt barbering.

Tidligere fandtes der næsten kun giganten Gillette på markedet for barberblade, men så kom der en masse billige kopier frem på markedet, som man dog kun anvender som engangsskrabere i nødsituationer, eller hvis man går på kompromis med kvaliteten. Et vigtigt kendetegn ved Gillette er, at de har skrabere i flere kvaliteter og prisklasser, men de bedste koster en formue.

 

Hvorfor koster Gillette barberblade en formue?

Der findes flere årsager til, Gillette barberblade sjældent er på tilbud, for oftest koster de 30-50 kr. pr. barberblad, når vi snakker om deres bedste barberblad fra modellen Gillette Fusion. Årsagerne omfatter:

  1. Det koster penge at producere højteknologiske barberblade
  2. Mange års forskning og udvikling har været kostbar for Gillette
  3. En massiv markedsføring gennem diverse medier er kostbar
  4. Butikkerne skal have deres del af avancen på barberbladene
  5. Gillette har i mange år haft næsten monopol tilstand på kvalitets barberblade

Disse fem årsager er de vigtigste, og Gillette fortsætter jo massivt med markedsføringen, anvende forhandlere, samt udvikling af stadig nye modeller af barberblade, så generelt har de et tungt og dyrt koncept, som skal finansieres ud fra salget. Men hvad mon der sker på markedet for barberblade, hvis der kommer en seriøs konkurrent ind på markedet?

Ny hjemmeside garanterer billige barberblade i høj kvalitet

Forbrugerne glæder sig jo over muligheden for at købe billige varer på tilbud, og derfor ser forbrugerne frem til konkurrence blandt leverandørerne på forskellige områder, da den slags naturlige konkurrence holder priserne ned på fornuftige og forbrugervenlige priser.

Årsagen til man kan sælge barberblade i reelt samme kvalitet til under halv pris er, at man slet ikke har alle de fordyrende mellemled, idet man udelukkende sender varerne pr. postordre via webshoppen, så ingen udgifter til marketing, forhandlere mv., men man har blot lavet en god aftale med en tysk kvalitetsfabrik, således kunderne får gode varer til lave priser, så nu kan man købe kvalitets barberblade til under 15 kr. pr barberblad, og prisen er inklusiv fragt.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *