Indret boligen med en økonomisk fjerlampe

Det behøves ikke koste en formue med designerlamper til over 10.000 kr. stykket, idet man eksempelvis bør overveje designerlamper fra det danske firma Vita Copenhagen. For få hundrede kr. kan man nemlig få elegante lamper, der giver en god belysning. Det er nyt og interessant at have en fjerlampe i gåsefjer, der spreder lyset på en effektiv måde, således lyset dæmpes men alligevel når ud i et stort område. Der er tale om modellen

EOS fra Vita Copenhagen, der altså er en flot designerlampe i gåsefjer. Man kan sagtens være bekendt at have en fjerlampe i stuen, køkkenet, entréen eller i soveværelset, da man mange steder netop har brug for en hyggelig belysning.

Vita EOS fjer lampe

Fordele ved EOS lampen

En EOS fjerlampe kan fås som både pendel men også som standerlampe og bordlampe, da der kan fås specielle fødder til lampen, der giver nye muligheder til lampen, der på den måde bliver fleksibel. Da EOS kan fås i flere større størrelser, så opstår der masser af muligheder, der jo kan tilpasses til det enkelte hjem og efter jeres ønsker og behov. Lampen er blevet meget populær, da den har et flot design, der på mange måder rammer lige ind i den nordiske designtradition med enkelhed og rene linier. Man har jo også på unik vis fået naturen flettet ind i lampen, således der er tale om et naturprodukt, således alle lamper vil være individuelle, da alle fjer er forskellige. I praksis er en EOS lampe en slags rispapirslampe, hvor man har syet og limet gåsefjerene på. Lampen er derfor nem at transportere, da den kan pakkes ned og blive helt flad, men samtidig er den også nem og hurtigt at montere. Man kan få en EOS fjerlampe i tre forskellige farver, og diameteren kan variere fra 22 cm og op til 110 cm for de største modeller. Lampen skal naturligvis rengøres og vedligeholdes ligesom andre lamper, og dette klares nemmest ved en afstøvning med en hårtørrer og helst med kold luft, således man ikke skader fjerene.

Vita EOS fjer lampe2

Forbrugerne køber Vita Copenhagen online

Der er mange fordele ved at købe varer online i en webshop, da man dels slipper for at bruge tid og udgifter på transporten, og man kan også nemmere se det store udvalg på sin computer. Når man har fundet en passende lampe, så betaler man den og får den leveret indenfor et par dage, hvilket er hurtigt og nemt. Man har altid fuld fortrydelsesret, når man køber varer i en webshop, så det er også rart at have den fordel i forhold til at købe varer i en fysisk forretning. Man kan købe en fjerlampe fra Vita Copenhagen hos Designfund.dk, da denne webshop har alle produkterne fra firmaet, og her kan man se de forskellige modeller. Vita Copenhagen startede i 2008 at producere lamper i et smart design, og de har taget belysningsmarkedet med storm, da Vita lamper bliver solgt i mere end 40 forskellige lande over hele verden. Et elegant og effektivt design samt overkommelige priser er grundlaget for succesen.

 

 

Tagget , , , ,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *