Beregn forsikring selv på nettet

shutterstock_544685452

Udgifterne til et forsikringsselskab er ikke altid spændende, da man jo ikke får noget til gengæld for den årlige præmieydelse til forsikringsselskabet, så derfor vælger mange at enten udelade køb af forsikringer eller at finde de absolut billigste priser ved at sammenligne de enkelte selskabers tilbud. Det er nemmest på nettet at sammenligne priser på flere sammenlignings hjemmesider, men man skal naturligvis også lige sammenligne vilkår og betingelser, før man tegner en ny forsikring. Men ofte kan man finde inspiration og tage kontakt til et forsikringsselskab, der annoncerer med billige priser og gode dæknings vilkår. Man kan endda hos mange forsikringsselskaber beregne den årlige præmie her og nu ved hjælp af en online beregner model, og for eksempel kan man på Codans hjemmeside beregn forsikring på alle deres forsikringer, idet man blot skal indtaste enkelte oplysninger om dig selv og din husstand.

Rabatter i forsikringsbranchen

Det kan nemlig godt betale sig at lede efter billige forsikringer på nettet, da man ofte får yderligere 10 % online rabat, da det enkelte forsikringsselskab jo sparer medarbejderresurser, idet man selv kan oprette en konto på nettet, hvor man også kan beregn forsikring og få et eksakt tilbud på præmiens størrelse ud fra dine præmisser. Hvis man samler flere forsikringer i samme forsikringsselskab, så opnår man en slags loyalitetsrabat, som nemt kan være på op mod 25 %, hvilket er meget konkurrencedygtigt i en branche med hård konkurrence mellem kunderne.

Vælg de mest passende forsikringer til familien

Når man kan opnå både online samt samlerabatter, så bliver merprisen for den sidste forsikring ikke ret stor, og derfor kan det bedst betale sig at have alle forsikringerne i samme selskab, selvom man naturligvis altid bør sammenligne prisen ved et par andre forsikringsselskaber, således man kan overveje fordele og ulemper ved at skifte forsikringsselskab. Hvis man har bil og ejerbolig i familien, så vil man ofte få brug for en husforsikring, der i mange tilfælde indeholder en indboforsikring, der i øvrigt har en rejseforsikring i sin dækning. Man kan også anskaffe sig disse forsikringer enkeltvist, men dette er normal en dyrere løsning. Man bør også få forsikret sin hund eller andre kæledyr, samt cykel eller bil. Boligen bør have en brandforsikring, og tyveriforsikringen indgår jo i indboforsikringen, så man kan altså nøjes med en totalt dækkende husforsikring, der eventuelt kan suppleres med tilvalg af andre forsikringer. Der findes masser af forskellige forsikringstyper, hvoraf de mest udbredte er disse:

 • Bilforsikring.
 • Indboforsikring.
 • Ulykkesforsikring herunder eventuelt en børneulykkesforsikring.
 • Husforsikring.
 • Rejseforsikring.
 • Bådforsikring.
 • Campingvognsforsikring.
 • Sundhedsforsikring.
 • Fritidshusforsikring.
 • Ejerskifteforsikring.
 • Entrepriseforsikring.
 • Au pair forsikring.

Ved at blive kernekunde samt tegne forsikringerne online kan man derfor ofte kombinere de ønskede forsikringer og derved opnå den bedst mulige pris og være godt dækket ind mod potentielle ulykker.