Køb smykker på nettet til god pris

 

Der er ikke noget i vejen for at gå rundt med brugte smykker, da smykker ofte er fremstillet af ædelmetallerne guld og sølv, der jo netop aldrig ruster og irrer, da de blot skal pudses med jævne mellemrum for at bevare deres oprindelige glans.

Det er muligt at købe brugte smykker på brugt markedet for langt under halv pris, hvis du blot ser dig for og forstår at vurdere kvaliteten af smykkerne – især renheden af guld og sølv I smykket.

Aspekter om guld og sølv-smykker

Du skal holde dig fra at købe smykker på brugt markedet, hvis du ikke har kendskab eller interesse i, hvordan man vurderer smykker og deres værdi.

Mange synes faktisk, at smykker er spændende, og de kan ret nemt lære at vurdere en værdi på forskellige typer smykker, især hvis man ser bort fra smykkernes design og udelukkende ser på metalværdien.

Prisen på et guldsmykke afhænger derfor især af smykkets vægt og dets karatværdi, da 24 karat symboliserer 100 % rent guld.

De fleste guldmønter og guldsmykker består mest af 8, 14 eller 18 karat, da de derved kun indeholder mellem en tredjedel og 3 fjerdedele guld, men denne nye legering er til gengæld både billigere og stærkere end rent 24 karat guld, der er rimeligt blødt.

Sølv findes i mange forskellige former og bliver brugt til mange forskellige ting, og her måler man lødigheden i promille.

Hvis sølvet er stemplet med 2 tårne, så er der normalt tale om plet sølv, hvor der er tale om sølvbelagt tin eller kobber. Ægte sølv er stemplet med 3 tårne, og lødigheden er her på 830 promille 830/1000.

Find billige smykker på nettet på auktioner

Du kan købe smykker flere steder på brugt markedet, da denne type smykker ofte er til salg i brugt butikker, i avis annoncer i den blå avis samt på auktioner. Men der findes et oplagt sted at lede efter smykker, idet man kan købe smykker hos auktionshuset Lauritz.com, der netop formidler kontakt mellem købere og sælgere af brugte sjældne varer.

På hjemmesiden kan du se de aktuelle smykker til salg med billede og beskrivelse samt en vurderingspris ud fra tilsvarende smykkers tidligere handelspriser, der nu er vejledende.

Du kan undertiden gøre gode handler herinde, da man jo altid kan afgive et bud, der måske er langt lavere end vurderingsprisen.