Find en ulykkesforsikring pris før rejsen

Mange mennesker rejser på ferie hvert år til eksotiske destinationer rundt omkring i verden, hvilket jo normalt giver de rejsende nogle uforglemmelige og lykkelige ferieminder. Desværre indtræffer der undertiden uheld og sygdom på rejsen, og så har man forhåbentligt i forvejen anskaffet sig en dækkende rejseforsikring eller en dækkende ulykkesforsikring. Her kommer der gode råd om, hvordan man bedst sikrer sig på rejsen, såfremt man er uheldig på turen.

Man kan helt uforvarende komme ud for sygdomme og ulykke på en ferierejse, og det sker især i fremmede lande, hvor maden indeholder nye ingredienser og er tilberedt og opbevaret på en uhygiejnisk måde, der giver grobund for infektioner og bakterier.

Du kan heller ikke regne med at du er godt dækket, hvis du kører galt i en bus eller en taxi, så derfor gælder det altid om at have sine forsikringer i orden. Alternativt kan man nemlig komme ud for at skulle betale flere hundredtusinde kr. i gebyrer til grådige hospitaler og læger, idet hospitaler i udlandet ofte er temmelig dyre.

Dette dækker en ulykkesforsikring

Normalt dækker en rejseforsikring de fleste tilfælde på turen, men den dækker normalt kun 30 eller 60 dage. Du kan også overveje at supplere din normale offentlige sygesikring med en ulykkesforsikring, da det jo især er under uheld, du har brug for akut hjælp.

Du kan finde både priser og flere oplysninger online hos de forskellige forsikringsselskaber, og på den måde kan du jo sammenligne deres tilbud og betingelser og finde den bedst egnede løsning til dine behov. Du kan selv beregne en ulykkesforsikring pris på Codans hjemmeside, idet du blot skal indtaste lidt oplysninger om dig selv nemlig disse:

  • Antal personer børn og voksne der skal omfattes.
  • Din stilling.
  • Er du lønmodtager?
  • Kører du motorcykel?
  • Navn, adresse og cpr-nummer.

Hos de fleste forsikringsselskaber kan du endda tegne en fleksibel ulykkesforsikring, der netop passer til dine behov. Normalt giver en ulykkesforsikring din erstatning med det samme, og den dækker også tand- og tyggeskader. Du får også erstatning for varige mén, dækket alle udgifter til behandling, og du er også dækket ind ved deltagelse i farlige sportsgrene.

Overvejelser om ulykkesforsikringer

Heldigvis koster en ulykkesforsikring sjældent mere end få hundrede kr. pr. person hvert år, så det er billigt at sikre sig selv mod uventede udgifter i fremtiden, da uheldet jo kan ramme dig, uanset hvor forsigtig du er. Der er dog ingen grund til at forsikre sig unødvendigt meget, men du bør blot sikre dig, at du er dækket grundigt ind både i Danmark samt uden for landets grænser.

Du kan normalt skræddersy din forsikring, så den passer bedst muligt til dine behov, og du kan jo tage udgangspunkt i en standardaftale og overveje tilvalgsmulighederne og eventuelt udelade de tilfælde, som aldrig vil kunne ske for dig. Du skal også altid sikre dig, om din forsikring dækker dig, i de lande, som du vil rejse til på ferie.