Køb modetøj til spotpriser

Vil du gerne være med på moden og klæde dig efter tidens trends, men har du ikke økonomi til at shoppe de dyre high end brand? Så tage et kig på denne guide, der hjælper dig med at finde rundt i modejunglen på nettet og guider dig hen til de SU-venlige priser.

Sammenlign de forskellige fashion shops

Stylepit

Det er ofte nemt at finde diverse tilbud, hvis man gider bruge lidt tid på at gå på jagt på nettet. På den måde kan man spare mange penge og alligevel finde nogle rigtig gode modefund. Stylepit er efter min mening en af de bedste og billigste online shopping portaler, da de har Danmarks største udvalg og bl.a. mere end 800 forskellige skomærker. Derudover har de altid gratis levering og returnering, hvilket er et super koncept, da det dermed er muligt at bestille flere størrelser hjem og prøve det på, hvis man er i tvivl om størrelsen. Stylepit har også altid et outlet, hvor der kan være gode procenter at spare. Så lav dig en god kop kaffe og gå på jagt hos Stylepit efter sko, jakker, kjoler, bukser eller hvad du måtte mangle. Se eksempelvis det store udvalg af modetøj fra adidas og nike.

Nelly

Nelly er også et rigtig godt online shopping site, hvor du kan få meget mode for pengene. Nelly har ligesom Zalando også altid en udsalgs sektion, hvor man kan spare mange penge og få fat i nogle fede modefund fra tidligere sæsoner. Nelly kører desuden tit med en masse kampagner så som, ’3 for to’ eller ’spar 30% på jeans’. Lige nu har de en tilbudskampagne, hvor de har sat 200 stykker tøj ned til 179 kroner pr styk. Så skynd dig at hoppe ind på Nelly og få fat i godbidderne før de er udsolgt. Du kan få gode rabatter til Nelly ved at bruge en Nelly rabatkode fra Se og Hør Saver.

asos

Asos er en engelsk online butik, der har et stort udvalg af diverse modemærker i alle prisklasser. Det er efter min mening en rigtig god side, hvis du søger mode til spotpriser, da de ligesom Nelly også ofte har diverse tilbudskampagner. Derudover er det en af de mest modeopdaterede sites, der altid er med på de seneste trends. Asos har 10% studierabat, hvilket gør det endnu mere attraktivt at handle hos dem. Lige nu har de desuden 15% rabat for nye kunder. Du kan ofte finde gode asos rabatkoder på e-rabatkoder.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *