Fashionabelt og funktionelt ur til de hårdtarbejdende

Har du arbejde i sundhedsvæsenet ved du om nogen, hvor hurtigt det hele efterhånden skal gå, og at der ikke er plads til fejl og forsinkelser. Der skal ikke mere end et par fremmede bakterier til før et plejehjem eller sygehus kan stå på den anden ende, og derfor er hygiejnen så ekstremt vigtig i disse fag. Her kommer opfindelsen af sygeplejeuret ind i billedet.

Sygeplejeuret er skabt til sygeplejersker og læger der er nogle af de mest travle i dagens Danmark. De skal nemt kunne holde øje med tiden og kunne håndtere patienter, uden at frygte for at have slæbt uønskede bakterier med hjemmefra.

 

Stilfuldt sygeplejeur

Hos virksomheden Color4Care har de gjort en dyd ud af at designe og udvikle gadgets netop til folk i sundhedsbranchen. Og hvor farven hvid altid har domineret her, så har denne webshop sat fornyet fokus på at få personificering og farver tilbage på stuegangen. Glemt derfor altid om de gamle kedelige armbåndsure, og tag i stedet et kig på de farverige og hygiejniske sygeplejeure der sætter standarden endnu højere end hidtil set.

Væk er dagene hvor alle de ansatte ligner hinanden, og hvor der ikke er plads til at lade en brøkdel af sin personlighed skinne igennem. Og det var vist også på tide!