Praktiske og billige kommoder

 

Det kan være svært at få plads til alt tøjet i boligens indbyggede garderobeskabe, så derfor supplerer mange deres møblement med praktiske kommoder, som især er velegnet til at få orden på tøj og andre genstande, der ikke skal ligge frit fremme.

Vi har anvendt kommoder i flere hundrede år, og de er stadig smarte og praktiske, da de jo kan fås med skuffer i forskellige størrelser, så der både er plads til større ting men også småsager og nipsgenstande. Et klædeskab er ofte bedst til at opmagasinere de større beklædningsgenstande som bukser, bluser, trøjer og jakker, mens kommoder derimod er mere ideelle til at få styr på mindre beklædningsgenstande som disse:

 

  • Strømper og sokker
  • Undertøj
  • Bælter
  • Huer
  • Vanter
  • Sko
  • Legetøj
  • Andre småting i hverdagen

 

Alsidige kommoder

Man kan finde kommoder i flere størrelser og udformninger, da en kommode jo både kan stå direkte på gulvet eller har fire ben monterede, og kommoder kan desuden fås smalle med én enkelt skuffesektion, men der findes jo også brede kommoder med to eller tre skuffesektioner.

Håndtagene på en reol kan udformes på flere måder, idet nogle blot har en diskret kant, man kan trække ud i, mens andre har en knop, et greb eller et håndtag, som man kan tage fat i. Kommoder fremstilles især af træ, finér eller melamin, så man kan få kommoder i mange farver og stilarter, da kun fantasien sætter begrænsninger for mulighederne. En simpel hvid kommode med fire skuffer kan fås for under 1.000 kr., men man kommer til at betale 2.000-4.000 kr. for de store og eksklusive kommoder, og man kan finde kommoder i alle mulige designs og størrelser.

 

Stort udvalg af kommoder findes på nettet

Før man styrter ned i den lokale møbelforretning og køber en kommode, så burde man i forvejen tjekke udvalget af kommoder på internettet, idet udvalget her ofte er langt større end hos de fysiske butikker, de jo er begrænset af butikkens størrelse.

Der findes efterhånden mange webshops med et stort centralt lager, og her er udvalget derfor større end mange møbelforretninger, og desuden er priserne hos en webshop ofte mere konkurrencedygtige, da de ikke har så store udgifter til personale og butikslokaler. Under alle omstændigheder bør man søge inspiration på internettet, så man kan danne sig et indtryk af mulighederne og prisniveauet, og man kan eksempelvis finde masser af kommoder på IDEmøblers hjemmeside, da IDEmøbler jo er én af Danmarks største møbelforretninger med mere end 40 afdelinger, og priserne er blandt Danmarks billigste.