Find billige rejser på internettet

 

Der findes efterhånden masser af billige rejser på internettet, da normalpriserne på ferierejser kan være ret høje, hvis man ikke finder en billig tilbudspris. Man kan naturligvis bare gå ind på de enkelte rejsebureauer og se de aktuelle priser på deres ferierejser, men man bør ofte tjekke flere hjemmesider, så man har noget at sammenligne med.

 

Sammenligning af priser på flyrejser

Mange ønsker at rejse på ferie med fly og hotel til Bulgarien, Grækenland, Thailand, Spanien eller andre eksotiske steder, og det er blevet nemt at danne sig et overblik over priserne for sådanne charterferier, da man blot kan anvende de populære hjemmesider Momondo eller Travelmarket, der på få sekunder kan sammenligne de fleste rejsebureauers tilbud på billige rejser. Man vælger blot datoer for rejsen samt flydestinationerne, så vil hjemmesiderne kunne sammenligne tilbuddene, så man kan vælge det bedst mulige tilbud.

Man bør lige huske på, at de billigste forslag undertiden kan medføre mellemlandinger, så den samlede rejsetid kan blive lang, og desuden kan visse billige afgange være på skæve tidspunkter eller datoer. Hvis man er fleksibel med sine datoer, så kan man endda ofte finde en lavpriskalender, således man nemt ser de billigste datoer for hele måneden, så man simpelt kan vælge de billigste rejsedatoer.

 

Flere gode råd om billige rejser

Man bør imidlertid ikke udelukkende basere sit valg på de populære rejsesøgemaskiner, da de dels ikke indbefatter alle rejseselskaber, og desuden medtager de ikke altid tilbud og afbudsrejser, der kun annonceres på det enkelte rejsebureaus hjemmeside. Derfor bør man faktisk tjekke især de store rejsebureauers hjemmeside, da de ofte har et stort udvalg af billige rejser, som opstår pga. folks afbud samt ikke-udsolgte fly til visse destinationer. Så hvis man er ret fleksibel med hensyn til valg af rejsemål og afgangsdatoen, så kan med held finde rejser med over 50 % rabat ved at tjekke ind for eksempel hos Spies, der jo har masser af billige rejser til mange rejsemål.