Hemmelige tricks og tips, der giver dig en billigere ferie

 

Det er meget let at blive snydt som turist, hvortil der er meget hård konkurrence i rejsebranchen, som gør det svært for dig at bestemme dig for, hvad du gerne vil. Derfor kan du meget nemt bruge dagevis på de forskellige rejsesøgemaskiner for at finde det bedste tilbud. Men, du kan sagtens komme billigt afsted på ferie med nogle små genveje.

 

Bestil ungdomsbillet

Når du søger på billetter på søgemaskinerne, kommer ungdomsbilletterne som regel ikke frem. Men, det er sådan, at hvis du er under 26, kan du bestille ungdomsbilletter, som ofte er meget billigere end voksenbilletterne. Dette gælder blandt andet SAS og Norwegian, som har disse tilbud gemt på deres hjemmesider.

 

Betal ikke for flysædet

Det forholder sig desværre sådan, at flyselskaberne meget gerne vil tage ekstra betaling for, at du selv får lov at vælge dit sæde. Men, det kan overhovedet ikke betale sig at bruge de ekstra penge, da du sagtens selv kan sørge for, at du kommer til at sidde sammen med dem, du rejser med. Tjek ind hjemmefra, og du får automatisk tildelt et sæde. Når du ankommer til lufthavnen, går du til indcheckningsautomaten, og bytter dit sæde – det er gratis.

Rabatkoder til lejebiler

Når du skal ud at rejse for en længere periode, er det som oftest rart at have sin egen bil. Vil du gerne gøre det billigere for dig selv, kan du søge på specifikke rabatkoder på nettet til udlejningsselskaberne. Det er smart, og kan ofte spare dig for flere hundrede kroner.

 

Byt flyselskaber når du mellemlander

En flybillet er som oftest billigere ud, end den er hjem. Det tager rigtig lang tid at tjekke priser, så brug derfor en søgemaskine, som også tjekker, om du kan mellemlande for at flyve videre med et nyt selskab. Det er ofte meget billigere, da du ikke flyver direkte. Brug tiden på det, da det godt kan betale sig.