Saml alle dine sko i et skoskab

 

Alle kvinder kender det. En lille procentdel af mændene kender det måske også. Det, at have for mange sko. Man prøver at rydde op i sin samling, men man kan ikke smide nogle ud, så man står tilbage med det samme antal sko, som da man startede oprydningen.

Frustrationen breder sig i kroppen, som en tæppebrand. Hvad skal man stille op med alle de sko? De fylder for meget på gulvet, og der er ikke mere plads på skohylden.

Pludselig kommer man i tanke om den geniale opfindelse: skoskabet. Og de er vitterligt geniale, idet de ikke blot kan opbevare mange par sko, men også kan lukkes af, så det ser knapt så rodet ud.

 

Hæng skoskabet op

Det smarte ved skoskabe er også, at du ofte kan hænge dem op. Så får du mere gulvplads og det pågældende rum, hvori skoskabet er placeret, syner større. Dermed kan du også altid støvsuge under skoskabet, i stedet for at skulle flytte rundt på det.

Endeligt, kan du også bruge skoskabet som hylde til pyntegenstande, planter, billeder, lysestager og meget mere. Således bliver skoskabet ikke bare et praktisk møbel, men en naturlig del af indretningen.