Rejs billigt til Egypten med Spies

 

Er der et land, der skal fremhæves som et populært rejsemål, så må det uden tvivl være Egypten. Vil man en tur til Egypten, skal man ned til Afrika. Egypten spænder nemlig over det nordøstlige hjørne af Afrika og det sydvestlige hjørne af Asien. Således er i som turister rejst tilstrækkeligt langt ned til at være sikre på sommer og sol.

På sydspidsen finder man byen Sharm el-Sheik der er gået fra at være et lille fiskerleje, til nu at være en af Egyptens største turistbyer. Klimaet er upåklageligt, og kulturen er spændende. Sharm el-Sheik tilbyder masser af interessante og underholdende oplevelser for hele familien – lyder det f.eks. ikke super lækkert at dykke blandt koraller og komme helt til på de mere end 1300 forskellige arter af farvestrålende fisk?

 

Få mere for pengene

For os danskere er det billigt at gå ud og spise i Sharm el-Sheik, og valgmuligheder er der masser af. Byen har et solidt udvalg af gode lokale restauranter samt de velkendte kæderestauranter såsom Pizzahut og McDonalds.

Mange vælger at bestille All Inclusive når de tager på ferie i Sharm el-Sheik, for på den måde at få være sikre på at der er fri adgang til god mad hele dagen, uden at skulle forlade hotellet – særlig smart og prisvenligt for børnefamilierne. Både udflugter og hoteller kan ligeledes også foregå på prisvenlig manér. Priserne ligger f.eks. sådan, at du her kan bo på 4 til 5-stjernet hotel, til prisen af 3 stjerner i andre ferielande, se f.eks. nogle af de gode rejsetilbud til Egypten hos Spies.

En rejse til Egypten er altså oplagt til dig der er prisbevidst, men ikke vil gå på kompromis med hotelopholdet. Du behøver ikke at sidde i et fly i flere dage for at komme til Egypten. På flot fem timer fra Danmark, kan du være i Egypten ved det Røde Hav.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *