Arbejdstøj til spotpriser

Vil du gerne være med på moden og stadig gå i tøj i en høj kvalitet, uden at betale en bondegård for det? Tøj fra Color4Care er arbejdstøj til priser, der er til at betale. Når du køber arbejdstøj til din travle hverdag er det vigtigt at det er tøj som sidder godt og som du føler dig komfortabel i. Et arbejde i sundhedssektoren er oftest lig med pressede dage og man løber rundt, og ofte uden en pause og det er derfor vigtigt at man har den rigtige beklædning på som passer til ens arbejdsgang.

Kitlen er et fantastisk stykke arbejdstøj til din hverdag og i kombination med godt undertøj og støttestrømper i flotte farver til dine ben, er du klar til at møde en presset hverdag uden din krop tager skade.

Flot og moderne arbejdstøj til sundhedssektoren

Ifør dig en farverig kittel og spred glæde til dine omgivelser i sundhedssektoren. Med en kittel fra mærket Genuine og Urbane er din kittel i en høj kvalitet, lavet af slidstærke, lette og behagelige materialer. Prøv også undertøj lavet af bambus der garantere en behagelig og usynlig pasform. Det er også vigtigt med gode støttestrømper for at øge blodcirkulationen til både fødder og ben. Det øgede pres på ens ben er med til at forebygge åreknuder og blodpropper, forhindre hævelser og gør det ekstra behageligt for trætte ben der har været på farten hele dagen.

Find mere information om kitler, støttestrømper og undertøj her!

Når man arbejder i sundhedssektoren, arbejder man nærmest patienterne og er med til at sikrer, at de får den bedste pleje. Dette gælder dog begge veje, det er vigtig at passe på sig selv for at kunne passe på andre. Godt arbejdstøj er en vigtigt del af en travl hverdag, så prøv at tage et smut forbi Color4Cares hjemmeside og se et stort udvalg af arbejdstøj, som bla. rummer kitler, støttestrømper, undertøj og andre former for arbejdstøj i farvestrålende farver!

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *