Det højtaljede hit

 

Højtaljede hitter, og hos Stylepit kan du finde højtaljede, der passer til enhver form og størrelse. Med et par high waist bukser eller en nederdel er du med på moden. Det er også en style, der fremhæver taljen og dine kvindelige former, så hvis du ikke allerede har et par high waist, er det på tide at få det.

Et par højtaljede bukser kan mere eller mindre sammensættes med alt. Hvis du vil lægge særligt fokus på taljen og fremhæve denne endnu mere, kan du for eksempel sammensætte et par højtaljede jeans med en crop top, der også er en af tidens hotteste trends i øjeblikket. Alternativt kan du købe en lang top og stoppe den ned i bukserne for at give et feminint udtryk.

 

Moden går i ring

Tendenserne indenfor modeverdenen har det med at gentage sig selv. Det ses ofte, at tidligere trends helt tilbage fra 20’erne og optil nu kommer tilbage. I starten er det for mange en tilvænningssag, men inden for en kortere periode ser du den pågældende trend alle steder – kendte ifører sig den, modebloggere blogger om den og modemagasinerne skriver om den.

Det er netop, hvad der er sket med det højtaljede snit, der først blev set engang i 40’erne. Trenden er nu vendt tilbage større end nogensinde.

 

Find et par højtaljede hos Stylepit

Stylepit har opfanget tendensen, hvorfor de har flere gode bud på den trendsættende, højtaljede mode. Dr. Denim, der specialiserer sig i jeans produktion har styr på de højtaljede. Du finer for eksempel et par hvide højtaljede jeans, der vil være perfekte til sommeren. Du kan også køre den klassiske stil med et par sorte højtaljede jeans fra Cheap Monday, der også har masser af jeans-erfaring. Er det ikke helt vildt nok, finder du et par blomstrede, højtaljede jeans hos Carmakoma.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *