Slidstærke og kulørte kitler

 

Der er flere afgørende faktorer, der gør sig gældende, når man skal vælge arbejdstøj. Først og fremmest skal det være behageligt at have på, men det skal også være slidstærkt, da det skal kunne holde til at blive brugt og vasket flere gange om ugen. Derudover betyder det også rigtig meget, at det sidder godt og ser godt ud, for at man føler sig godt tilpas.

Kvalitet kommer i første række

Når man arbejder indenfor sundhedssektoren, er det vigtigt at ens arbejdstøj er slidstærkt, da det bliver brugt hver dag, og fordi man bevæger sig meget i det i løbet af dagen. Dernæst er det da lidt sjovt at skille sig ud fra de mange hvide kitler med en farverig kittel. Det tilføjer lidt kulør til dagligdagen, og vækker opsigt blandt kollegaer og patienter. Så hvis du gerne vil huskes som hende den imødekommende sygeplejerske med den flotte og farverige kittel, kan du jo vælge at bruge en kulørt kittel som kontrast til de mange hvide kitler.

Her kan du købe kulørte kitler

Hos Color4Care får du både slidstærke og farverige sygeplejerske kitler. Kitlerne er produceret i et holdbart materiale og er derfor af en rigtig god kvalitet. Kitlerne er desuden behagelige at have på, da de er lavet i et traditionelt design, der blot er opjusteret lidt med farverige syninger og tekstiler. Kitlerne er i øvrigt godkendt af Øko-tex, hvorfor det skulle være ufarligt at bære de farvede kitler hverdag – kitlerne er nemlig både hensynsfulde overfor kroppen og miljøet.

Foruden de flotte farver er der også taget højde for funktionalitet, da tunikaerne har praktiske lommer, der gør det nemt at komme til diverse redskaber, man bruger i løbet af dagen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *