Undgå økonomiske kvaler med ferie i Wagrain

 

Det er ikke alle familier der har mulighed for både at komme på sommerferie og på skiferie. Ofte må familien vælge enten det ene eller det andet. Man har ofte tendens til at rejse til det samme land hvert år, fordi det er trygt og genkendeligt.

Jeg vil dog give dig et godt tip til, hvordan du og din familie kan komme afsted på skiferie uden at skulle bruge en formue. Og jeg har ikke blot en skiferie i ærmet til dig, men også et forslag til en bestemt destination. Har du hørt om den østrigske by Wagrain?

 

Wagrain, danskernes favorit by

Hvis ikke, kommer du til det nu. Byen er danskernes favorit by, når de vil bestille skiferie til hele familien. Og det er der flere grunde til. I denne idylliske, østrigske by kan du netop stå på ski, uanset om du er øvet eller aldrig har haft et par ski på din fødder.

Sunweb tilbyder et hav af gode rejsepakker, hvor prisen er justeret ned, så både dig og din familie kan komme med. I Wagrain er der en lang række populære morgenmadspensioner, hvor dig og familien kan trække jer tilbage, når I bliver trætte i benene af at stå på ski.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *